icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Uxpartner

UX Partner: wij zoeken de opdracht die bij jou past

trap

Bij ons staat de professional centraal. Wij geloven dat wanneer je goed in je vel zit, je het beste werk levert. Samen gaan we op zoek naar de opdracht die bij jou past waarbij jouw wensen voorop staan.

ux partner
Rick Veldhuizen /
Business Manager

Bekijk onze vacatures

UX Designer

  • Standplaats: Landelijk
  • Aantal uren: 32 - 40
  • Salaris: € 6.000 - € 8.000
  • Niveau: HBO/WO
  • Dienstverband: Fulltime
info & solliciteren

Koffie en een goed gesprek

Wil je meer weten over werken bij UX Partner?

Laat jouw gegevens achter, voor een vrijblijvende kop koffie met Business Manager Rick Veldhuizen.
Interview

"Ervaring met verschillende projecten maakt je professioneler"

De gebruiker staat altijd voorop. Met die overtuiging werkt Fatih Unal al zo'n tien jaar als UX/UI designer. Als midlancer voor UX Partner draagt hij nu bij het UWV zorg voor een optimale gebruikerservaring van een interne applicatie. Freelancen is aantrekkelijk, maar midlancen heeft de nodige voordelen, vindt hij. Bovendien was er bij het eerste gesprek direct een klik.

Lees het interview

Is midlancen iets voor jou?

Midlance test
Ontdek in 10 korte vragen of jij een potentiële midlancer bent. Je ziet de uitslag direct!
Doe de test!

Midlancen: het beste van twee werelden

Een midlancer heeft de vrijheid van een ondernemer en tegelijkertijd de zekerheid en de collegiale omgeving zoals vaste medewerkers die hebben. Je krijgt de kans om je volledig te richten op je eigen groei in een stimulerende omgeving. Je werkt samen met andere ervaren collega’s én je krijgt de vrijheid die je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. En daarvoor verdien je een salaris van 70% van het verkooptarief.

Meer over midlancen

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is het (t)huis van 700 gespecialiseerde professionals. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
Bij UX Partner staat de professional centraal
Rick / Business Manager
ux partner

Ben je UX Designer en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van werken bij UX Partner?

Neem contact op met Rick Veldhuizen