icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Uxpartner
Nieuws 11/01/2021

Rick slaat nieuwe weg in met UX Partner

tekst

Begin 2021 introduceert Business Manager Rick Veldhuizen UX Partner: een nieuw bedrijf onder de koepel van The Human Network. De start up is een verzamelplaats van experts gespecialiseerd in user experience. Rick vertelt over dit nieuwe, zakelijke avontuur.

Waarom juist nu UX?

“In deze nichemarkt zie ik goede kansen voor aankomend jaar. Door corona zie je dat de verschuiving naar de online kanalen is versneld, mensen zijn nog meer online gaan kopen. Ik denk en hoop dat dit het moment is dat bedrijven in UX gaan investeren.

Van origine zag je dat UX vooral werd ingezet in de retail, maar inmiddels communiceren ook de overheid en banken digitaal. Op al deze terreinen is een optimalisatieslag nodig en dit wordt ook erkend door deze instituten. Ik wil hier -met UX Partner- mijn steentje aan bijdragen.”

Kun je iets vertellen over UX'ers?

“UX staat voor User Experience en draait om het maken van een ontwerp dat resulteert in een optimale gebruikerservaring. Onze experts gaan in gesprek met gebruikers van een game, app, of website om te kijken hoe bepaalde applicaties moeten worden ingericht en ontworpen. Hier zitten verschillende kanten aan, zoals een stukje onderzoek, een ontwerp en een visueel aspect.”

En de voorbereidingen zijn in volle gang?

“Zeker! Op dit moment ben ik in gesprek met UX’ers, die als midlancer aan de slag gaan bij UX Partner.  Ik heb ook zin in een uitdaging: een nieuw jaar, een nieuwe stap.”

“Ik zie UX Partner ook als mooie aanvulling op het bestaande pallet van IT-bedrijven. Er wordt steeds meer samengewerkt en ik zie in de toekomst potentie om gezamenlijk projecten op te pakken.” 

Overzicht nieuws
Rick Veldhuizen
Rick Veldhuizen /
Business Manager

Benieuwd wat de experts van UX Partner voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!